Ağrı 1970 Spor, Mardin 47 Spor maçına kilitlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağrı 1970 Spor, Mardin 47 Spor maçına kilitlendi
10 Kas 2017 / Cum 08:25
/ 4 Kez Okundu
| |

Bölgesel Amatör Liginin 8

Bölgesel Amatör Liginin 8. Haftasında Ağrı 1970 Spor" href="/tag/spor/"> Spor, konuk edeceği Mardin 47 Spor" href="/tag/spor/"> Spor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Bölgesel Amatör Liginde namağlup lider olan Ağrı 1970 Spor" href="/tag/spor/"> Spor Pazar günü saat 13.00’te kendi evinde ligin son sıralarında bulunan Mardin 47 Spor" href="/tag/spor/"> Spor ile karşılaşacak. Ligde kendi evinde çıktığı maçların tamamını kazanan Ağrı 1970 Spor" href="/tag/spor/"> Spor maçı kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Maçı kazanması halinde büyük bir avantaj elde edecek Ağrı 1970 Spor" href="/tag/spor/"> Spor’da tüm planlar 3 puan üzerine kurulu, antrenmanlarda oldukça neşeli ve keyifli görülen futbolcular ve teknik heyette yüzler gülüyor. Kentte her geçen gün adından söz ettiren Ağrı ekibi bu maçta 10 bin taraftar ile tribünleri doldurmak istiyor. Rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Ağrı 1970 bölgede adından sık sık söz ettiriyor.
Kulüp hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor" href="/tag/spor/"> Spor Basın Sözcüsü Fehmi Afşin, “Hafta boyunca takımımız iyi bir hazırlık yaparak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Pazar günü oynayacağımız Mardin maçını kazanarak inşallah galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz 17 yıllık özleme son vermek istiyoruz. Bu anlamda başta futbolcularımız, teknik ekibimiz ve yönetimimiz herkes takımımızın şampiyon olacağına inanıyor. Yeter ki taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmasınlar ve Ağrılı iş adamları maddi ve manevi desteklerini esirgemesinler. Unutmayalım ki başka Ağrı ve Ağrı Spor" href="/tag/spor/"> Spor yok” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.