Ağrı Gençlik Merkezi ocak ayının en iyi gençlik merkezi seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağrı Gençlik Merkezi ocak ayının en iyi gençlik merkezi seçildi
26 Şub 2018 / Pzt 14:01
/ 70 Kez Okundu
| |

Türkiye genelindeki gençlik merkezleri arasında ocak ayının gençlik merkezi olarak seçilen Ağrı Gençlik Merkezi ödülünü aldı

Türkiye g enelindeki g ençlik merkezleri arasında ocak ayının g ençlik merkezi olarak seçil en Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik merkezi/">Merkezi ödülünü aldı.
ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 81 ilde faaliyet göster en g ençlik merkezlerini daha aktif hale getirmek, g ençlik merkezinde düz enl en en faaliyetlere daha fazla g encin aktif katılımını sağlamak, g ençlik merkezlerinin sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerini geliştirmek, y eni projelerin ortaya çıkmasını sağlamak ve sosyal medya kullanım kalitesini arttırmak amacıyla, 2014 yılının ağustos ayından bu yana, ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik Hizmetleri ve Spor G enel Müdürlüğü’nce her ay "Ayın ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik merkezi/">Merkezi" belirl eniyor.
ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirl en en kriterlere göre ayın g ençlik merkezi, ocak ayı için Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik merkezi/">Merkezi olmuştu.
ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik ve Spor Bakanlığı’nda düz enl en en ödül tör enine; ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik Hizmetleri G enel Müdürü Emre Topoğlu, Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik merkezi/">Merkezi Müdürü M.Nuri Okan ve Cevdet Erdoğmuş katıldı. tör ende ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci ocak ayının g ençlik merkezi seçil en Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik merkezi/">Merkezi’ni kutlayarak birincilik ödülünü Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’a takdim etti.
Aldıkları ödüld en dolayı mutluluklarını ifade ed en Ağrı ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, “G ençliğe yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Aldığımız bu ödül bizleri daha çok g ence ulaşmamıza vesile olacaktır. ençlik" href="/tag/g enclik/">G ençlik merkezi/">Merkezi Müdürümüz M.Nuri Okan’a, g ençlik liderlerimize, gönüllü g ençlerimize ve emeği geç en herkese teşekkür ederim” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.