Ağrı KOSGEB İl Müdürü Arvas gençlerle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağrı KOSGEB İl Müdürü Arvas gençlerle bir araya geldi
20 Ara 2017 / Çar 09:33
/ 21 Kez Okundu
| |

Ağrı KOSGEB Müdürlüğü ile Genç İHH ve Erdemli Gençler Kulübü’nün işbirliği ile “Tecrübe Konuşuyor, Gençlerle Buluşuyor” temalı konferans gerçekleştirildi

Ağrı KOSGEB Müdürlüğü ile Genç İHH ve Erdemli Gençler Kulübü’nün iş birliği ile “Tecrübe Konuşuyor, Gençlerle Buluşuyor” temalı konferans gerçekleştirildi.
Ağrı KOSGEB İl Müdürü Hüsamettin Arvas’ın katılımıyla Eleşkirt Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen “Tecrübe Konuşuyor, Gençlerle Buluşuyor” konulu konferansa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İl Müdürü Arvas tarafından konferansta KOSGEB destekleri hakkında üniversiteli öğrenciler bilgilendirildi. Türkiye’nin yenilikçi ve teknoloji odaklı girişimcilere ihtiyacı olduğunu ifade eden Arvas, “Mezun olduktan sonra sadece kamuda işe girmeyi amaç edinmeyin, parlak fikirlerle ön plana çıkarak KOSGEB desteklerini de arkanıza alarak ülkenin ve bölgenin kalkınması için inovatif, katma değeri yüksek ürünlerle girişimci olun. Bugünün işini yarına bırakmayın, azimle ve kararlılıkla derslerinize çalışın, böylece teorik ve pratik bilgileri iş hayatında uygulayarak hem kendiniz için hem de ülkemiz için faydalı bireyler olmanız gerekiyor” dedi.
KOSGEB tanıtım standını ziyaret eden öğrenciler, desteklerle ilgili broşürlere yoğun ilgi gösterdi. Erdemli Gençler Kulübü’nün KOSGEB Ağrı İl Müdürü Hüsamettin Arvas’a plaket takdimiyle program sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.