Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hilmi Özden’e teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hilmi Özden’e teşekkür
18 Ara 2017 / Pzt 11:28
/ 74 Kez Okundu
| |

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTÜDAM) Müdürü ve Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESTÜDAM) Müdürü ve Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hilmi Özden, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Türkistan Yerleşkesi’nde ders, seminer, konferans ve bilimsel çalışmalara katılım gerçekleştirdi.
Prof. Dr. Hilmi Özden, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı koordinasyonu ve TİKA destekli proje kapsamında, Tıp Fakültesi’nde “cranial sinirler ve pulmonar sistem” konularında Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerine ders ve seminerler verdi. Özden, ayrıca, preklinik ve klinik öğretim üyelerine ve öğrencilerine yönelik “mikro cerrahi tekniklerinin sıçanlarda uygulaması” seminerini gerçekleştirdi.
Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Türköz ve öğretim üyesi Prof. Dr. Emin Türköz’ün koordinasyonuyla Kültür Merkezi Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta ise Prof. Dr. Hilmi Özden, üniversitenin tüm akademisyenleri ve personeline ESTÜDAM’ın faaliyetleri ve bilimsel dergileri hakkında bilgiler verdi.
Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız ve Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Kutalmış, düzenlenen akşam yemeğinde, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi’ne katkılarından dolayı Prof. Dr. Hilmi Özden’e teşekkür belgesi takdim ettiler.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.