Aile Okulu eğitimleri Mehmet Baki Öztürk ile devam etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aile Okulu eğitimleri Mehmet Baki Öztürk ile devam etti
05 Mar 2018 / Pzt 12:05
/ 66 Kez Okundu
| |

KO-MEK tarafından yürütülen “Aile Okulu” projesi eğitimleri Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk ile devam etti

KO-MEK tarafından yürütülen “ ile" href="/tag/a ile/">A ile Okulu” projesi eğitimleri Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk ile devam etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), “ ile" href="/tag/a ile/">A ile Okulu” projesi kapsamında vatandaşlara eğitim veriyor. 2014 te başlayarak yüzlerce a ileye evlilikte ve çocuk yetiştirmede yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen “ ile" href="/tag/a ile/">A ile Okulu” projesinin 8. dönem 2. hafta eğitimleri Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’ün " ile" href="/tag/a ile/">A ilede Mutluluğun Sırları" konulu eğitim ile devam etti. İki oturumda gerçekleştir ilen seminerlerin ilki Körfez Belediyesi Tütünçiflik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Oldukça yoğun katılımın olduğu eğitimde Öztürk katılımcılara mutluluğun 7 sırrını anlattı.
Eğitim sırasında konuşan Öztürk, teknolojinin hızla geliştiğini ifade ederek, "Artık kodla ve yapay zeka ile oluşturulan robotlar yavaş yavaş günlük hayatta kullanılmaya başladı. Gittikçe yalnızlaşan ve robotlaşan dünyada çocuklarımızı iyi yetiştiremezsek eğer yapay zeka ürünlerin kurbanı olabilirler. ile" href="/tag/a ile/">A ilede ikili ilişk iler önemlidir. Mutlu bir evlilik için uyulması gereken kuralları vardır. Sorunsuz evlilik için bir a ilede misyon ve vizyon, a ile anayasası, a ilede aidiyet bilinci, a ilede para yönetimi, a ilede nitelikli zaman yönetimi ve eşinizle birlikte sevgi saygı iletişimi olması şarttır" dedi.
Eğitimin ikinci oturumuna Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezinde devam eden Mehmet baki Öztürk, buradaki konuşmasında a ile de para yönetimini anlattı. “Eğer parayı iyi yönetemezseniz a ile yavaş yavaş çözülür ve boşanmalar artar” diyen Öztürk, “Çocuklarınıza küçük yaşta para yönetimini öğretin, siz onlara sadece yol gösterin bırakın kendi harçlıklarını kend ileri nasıl harcayacaklarına karar versinler. Eğer çocuklarınız küçükken para yönetimini öğrenemezlerse ilerde a ile yönetiminde başarısız olurlar” diye diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.