“Aile Okulu” ile KO-MEK kursiyerleri bilinçlendiriliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Aile Okulu” ile KO-MEK kursiyerleri bilinçlendiriliyor
29 Kas 2017 / Çar 13:13
/ 27 Kez Okundu
| |

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “KO-MEK Aile Okulu” Projesi 7

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “ KO-MEK A ile Okulu” Projesi 7. dönem eğitimlerinin 4. hafta programı Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit’in katılımı ile gerçekleştirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları( KO-MEK), Kasım 2014’ten bu yana gerçekleştirdiği A ile Okulu Projesi, alanında uzman eğitmenlerin katılımı ile devam ediyor. Toplam 5 hafta süren A ile Okulu eğitimlerinin 7. dönem 4. hafta programı Davranış Bilimleri Uzmanı, ASPB ATHGM AEP Formatörü ve İstanbul Kadın Platformu Derneği Başkanı Şengül Yiğit’in “Evlilikte Duygusal Zeka” konulu eğitimi ile başladı.
Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştir ilen sabah oturumunda kursiyerlere eğitim veren Davranış Bilimleri Uzmanı, ASPB ATHGM AEP Formatörü ve İstanbul Kadın Platformu Derneği Başkanı Şengül Yiğit katılımcılara evlilik öncesi ve sonrasında yapılması gereken duygusal davranışlar hakkında öğütler verdi. Katılım yoğunluğundan oldukça memnun olan Yiğit, konuşmasına evlilikte yaşanan sorunlar ve bu sorunlarla baş etmenin çözüm yollarını anlatarak başladı.
“Anne babalar olarak sorunlu ilişk ileri bizler hazırlıyoruz” diyen Yiğit, “Çocukları nitelikli yetiştirmek için öncelikle bizler kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. Geleceğin anne babaları önce kendi anne babasından rol kapar” dedi. Sevgi ve merhamet küçük dokunuşlar ile daha çok paylaşılır” şeklinde konuştu.
Sabah ve öğlen oturumu olarak devam eden eğitim programının öğlen oturumu Gölcük Kongre Sarayında gerçekleştirildi. Kursiyerlerin dikkatlice dinleyip not aldığı öğlen oturumunda Şengül Yiğit bu kez a ile sorunları üzerinde durdu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.