Aile Okulu’ndan mezun olan 600 kursiyere sertifika verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aile Okulu’ndan  mezun olan 600 kursiyere  sertifika verildi
26 Mar 2018 / Pzt 11:47
/ 108 Kez Okundu
| |

Aile Okulu projesi ile kursiyerlerini aile kavramı üzerinde bilinçlendiren KO-MEK 8

Aile Okulu projesi ile kursiyerlerini aile kavramı üzerinde bilinçlendiren KO-MEK 8. Dönemde eğitim alan 600 kursiyere daha sertifikalarını verdi.
2014 yılında başlayan ve Kocaeli’nin 12 ilçesinde 42 kurs merkezinde eğitim gören kursiyerleri eğitim aldıkları branşların yanında Aile Kavramı üzerine bilinçlendirmeyi hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) ’ Aile Okulu’ projesinde 8. Dönemde eğitim alan 600 kursiyere daha sertifikalarını verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Kurslarının 8 dönemdir başarılı bir şekilde uyguladığı ’ Aile Okulu’ projesinde 8. hafta eğitimlerini tamamlandı. KO-MEK kursiyerlerinin gönüllülük esasına dayalı olarak katıldığı ’ Aile Okulu’ eğitimlerinin final haftasına Psikohekim Yusuf Özkan Özkaraburun’ un ’ Ailede Stres Yönetimi’ konulu seminerini sundu. Körfez Tütünçiflik Kültür Merkezi’nde yapılan seminere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, KO-MEK yönetici ve birim sorumlularının yanı sıra çok sayıda kursiyer katıldı.
Programda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, stresin hayatın her alanında olduğunu ifade ederek aile okulundan mezun olan kursiyerleri tebrik etti. Programda son olarak konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise stres ve can sıkıntısının, ilacı çalışmak olan bir hastalık olduğunu ifade ederek sadece birey olarak değil toplum olarak da çok çalışmamız gerektiğini belirtti. KO-MEK kurslarına katılan kursiyerlerin sosyal anlamda daha aktif olduğunu belirten Karaosmanoğluü, tüm kursiyerleri tebrik etti. Konuşmaların sonrasında “ Aile Okulu” projesi Körfez eğitimlerinden mezun olan kursiyerlere sertifikaları protokol tarafından verildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.