AK Parti Söğüt İlçe Gençlik Kolları’ndan Başkan Yağcı’ya ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Söğüt İlçe Gençlik Kolları’ndan Başkan Yağcı’ya ziyaret
16 Kas 2017 / Per 11:28
/ 78 Kez Okundu
| |

AK Parti Söğüt İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyarette bulundular

AK Parti Söğüt İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyarette bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağı açan Fatih’in torunları olarak genç kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışacağız. Büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarında taşıyacak olan genç kardeşlerimize ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Ardından, Bilecik Abhaz Derneği Başkanı Levent Özdemir ve yönetimi ziyaretimize geldiler. Çalışmalarına ilişkin olarak bilgi verdiler. Şehrimizin güzel renklerinden olan Abhazlı kardeşlerimiz ile birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu ziyaret sonrası, şehrimizin tanınmış ve marka değeri yüksek, iş adamlarından Selçuk Erşan Bey ziyaretimize geldiler. Şehrimize yapılacak yatırımlara ilişkin karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunduk. Şehrimize olan ve olmaya devam edecek katkılarından dolayı Erşan ailesine gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Bilecik’imiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.