Akademi Üniversite’de ilk ders ünlü oyuncu Yenişehirlioğlu’ndan

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Ara 2017 / Çar 14:33
/ 46 Kez Okundu
| |

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Üniversite’de “Hak ve Adalet Işığında İnsani Değerler” konulu ilk dersi, hukukçu ve aynı zamanda dizi oyuncusu olan Bahadır Yenişehirlioğlu verecek

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Üniversite’de “Hak ve Adalet Işığında İnsani Değerler” konulu ilk dersi, hukukçu ve aynı zamanda dizi oyuncusu olan Bahadır Yenişehirlioğlu verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olarak üniversite öğrencilerinin akademik kariyerlerine katkı sunmak için projelendirilen Akademi Üniversite’de yeni eğitim dönemi Cuma günü başlıyor. Akademi Üniversite Hukuk Akademisi’nde verilecek ilk dersin konusu “Hak ve Adalet Işığında İnsani Değerler” olacak. Dersi, Avukat ve aynı zamanda Payitaht Abdülhamid dizisinde Tahsin Paşa rolünü canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu verecek. Ders, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Hukuk Fakültesi Amfi Salonu’nda 16.00’da başlayacak.
Akademi Üniversite yeni dönemde; Hukuk, Siyaset, İslami ilimler, kişisel gelişim, Yeni medya, iktisat, Tarih, Medeniyet ve yabancı diller olmak üzere 9 alanlarında eğitim verecek. Derslere alanında uzman akademisyenler girecek. Tamamen ücretsiz olacak eğitimlerin sonunda, katılımcılara sertifika verilecek.
Yenişehirlioğlu kimdir?
Bahadır Yenişehirlioğlu, 1962 yılında Akhisar’da doğmuştur. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Dubai, Suriye, İtalya, İngiltere, Bosna Hersek, İsviçre, Fransa, Bahreyn, Fas, İran, Pakistan, Ürdün, Suudi Arabistan gibi birçok ülkede toplumlar ve halklar üzerinde araştırmalarda bulunmuştur. Son Hasat, Beyaz Usta Siyah Çırak, Kara Güneş, Aşk Cephesi, Aşk Çölü, Kanaviçe ve Kerime adlı romanların yazarı; aynı zamanda Diriliş Posta gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. 2016 yılında rol aldığı Sevda Kuşun Kanadında dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Bahadır Yenişehirlioğlu, Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda yer almakta ve Tahsin Paşa karakterini canlandırmaktadır.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.