Akbulut parkı yenileniyor
20 Ara 2017 / Çar 15:53
/ 45 Kez Okundu
| |

Haliliye Belediyesi, park ve bahçelerde yürüttüğü bakım onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında İpekyol Mahallesinde bulunan Vali Ziyaeddin Akbulut Parkının bank ve piknik masaları ile park içi yolları, yeniden düzenliyor

Haliliye Belediyesi, park ve bahçelerde yürüttüğü bakım onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında İpekyol Mahallesinde bulunan Vali Ziyaeddin Akbulut Parkının bank ve piknik masaları ile park içi yolları, yeniden düzenliyor.
Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerin daha düzenli olmasını, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, park ve bahçelerde onarım gerektiren bank ve piknik masalarının, su ve elektrik tesisatları ile oyun gruplarının yenilenmesi çalışmalarını bölge bölge tamamlıyor. Yüzey alanında kırık ve eksik taşlar bulunan parklarda da, eksiklikler anında gideriliyor. Bu çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İpekyol Mahallesinde bulunan Vali Ziyaeddin Akbulut Parkında kırılan veya bakım gerektiren bank ve piknik masalarının da yenilenmesini sağlıyor. 20 bank ve 5 piknik masası, sökülerek yerine yenileri monte ediliyor. Park içi yollar da, ekipler tarafından kaldırılarak kilitli beton parke döşemesi yapılıyor. Su tasarrufunu sağlamak ve ağaçların daha sağlıklı sulanması amacıyla da, otomatik sulama sistemi ekipler tarafından park içine kuruluyor.
Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki diğer park ve bahçelerde de, ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştiriyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.