Akçay Barajı 4 mevsimde görüntülendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akçay Barajı 4 mevsimde görüntülendi
26 Mar 2018 / Pzt 17:05
/ 179 Kez Okundu
| |

SASKİ tarafından şehrin alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nda inşaatın ilk aşamasından itibaren sürdürülen çalışmalar 4 bin 518 fotoğrafla kayıt altına alınarak bir video oluşturuldu

SASKİ tarafından şehrin alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nda inşaatın ilk aşamasından itibaren sürdürülen çalışmalar 4 bin 518 fotoğrafla kayıt altına alınarak bir video oluşturuldu.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde şehrin alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 40 milyon metreküp su tutma kapasitesine sahip olacak ve üzerinde bulunan 3 adet HES ile yılda 50 milyon kilovata kadar elektrik üretecek barajın 75 metrelik gövdesinin yükselişi her gün düzenli olarak fotoğraflandı. Çekilen 4 bin 518 fotoğrafla oluşturulan video ile barajda 4 mevsim gerçekleşen faaliyetler ve baraj gövdesinin yükselişine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.