“Akıl ve Zeka Oyunları” merkez ilçe elemeleri yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Akıl ve Zeka Oyunları” merkez ilçe elemeleri yapıldı
26 Mar 2018 / Pzt 12:26
/ 58 Kez Okundu
| |

Türkiye geneli tüm illerden 9-11 yaş ve 12-14 yaş grupları arası öğrencilerin katılımıyla Bilecik’te yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması seçmeleri Bilecik’in tüm ilçelerinde gerçekleştirildi

Türkiye geneli tüm illerden 9-11 yaş ve 12-14 yaş grupları arası öğrencilerin katılımıyla Bilecik’te yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması seçmeleri Bilecik’in tüm ilçelerinde gerçekleştirildi.
14-15 Nisan tarihinde Bilecik Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen merkez ilçe seçmelerine ilk ve ortaokulları temsilen 61 sporcu katılırken, danışman öğretmen ve aileleri ile seçmelere katılan öğrenciler keyifli anlar yaşadılar.
Elemelere katılan öğrencileri müsabakalar esnasında izleyen ve aileleri ile bir araya gelen Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğrencileri hayranlıkla izlediklerini ve hepsinin gözlerindeki başarılı olma arzusunu görerek çok mutlu olduklarını ifade etti. Durmuş, “Okullarımızda devam eden eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında bu tarz akıl ve zeka oyunlarının, öğrencilerimizi dinlendirirken aynı zamanda kişisel gelişimlerine de faydalı olacak. Dereceye giren ve önümüzdeki hafta ilçelerin de katılımıyla yapılacak olan il finalleri ile ilimizi temsil edecek 7 öğrenci seçilecek. Öğrencilerimizin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Yarışmaya her ilden 7 öğrenci 2 öğretmen olmak üzere 81 ilden, 567 öğrenci ve 162 öğretmen katılacak. Öğrencilerimiz Bozüyük ve Bilecik’te ağırlanacak. İlk defa bu kadar büyük bir organizasyon ilimizde gerçekleşecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.