Alaattin Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı’nın vurulma anı kamerada

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
05 Oca 2018 / Cum 12:04
/ 196 Kez Okundu
| |

Ünlü kabadayı Alaatin Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı’nın vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü kabadayı Alaatin Çakıcı’nın" href="/tag/cakicinin/"> Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı’nın" href="/tag/cakicinin/"> Çakıcı’nın vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı.
Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden ünlü kabadayı Alaatin Çakıcı’nın" href="/tag/cakicinin/"> Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı, 29 Aralık tarihinde Kadıköy’de bir otelin restor anında silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Çakıcı’nın" href="/tag/cakicinin/"> Çakıcı’nın vurulma anına ait görüntüler ortaya çıktı.
Güvenlik kameraların yansıyan görüntülerde, iki kişi Çakıcı’nın" href="/tag/cakicinin/"> Çakıcı’nın bulunduğu restorana gelerek bir masaya oturuyor. Bir süre masada oturduktan sonra zanlılardan bir tanesi kalkıyor ve sakin bir şekilde restoranda yürümeye başlıyor. Çakıcı’nın" href="/tag/cakicinin/"> Çakıcı’nın masasının karşısına geldiği anda duran zanlı belinden silahını çıkararak kurşun yağdırıyor. Ardından iki zanlı koşarak restorandan uzaklaşıyor. Çakıcının ise üzerine yağan kurşunların ardından yere yığıldığı görülüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.