Alanya Belediyesi ile Anadolu Jet, iç pazarın hareketlenmesi için işbirliği yapıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alanya Belediyesi ile Anadolu Jet, iç pazarın hareketlenmesi için işbirliği yapıyor
04 Mar 2018 / Paz 12:01
/ 31 Kez Okundu
| |

Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, iç turizmi hareketlendirmek için Anadolu Jet’le bir işbirliği yaptı

Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, turizmi hareketlendirmek in Anadolu Jet’le bir işbirliği yaptı. Bu işbirliği kapsamında Anadolu Jet b ileti satan acente yetkil ilerini Alanya’da ağırladı.
Başkan Yücel’in daveti üzerine Van, Ordu- Giresun, Samsun, Gaziantep, Şanlıurfa’da Anadolu Jet’in b iletlerini satan acente temsilc ileri Alanya’ya geldi. 21 acente yetkilisinden oluşan gruba Damlataş Mağarası, tarihi Süleymaniye Camii, Sandık Emini Kayhanlar Alanya Kültür Evi, Mecdüddin Sarnıcı, kale, Kemal Atlı Alanya Kültür Evi, Kızılkule, Esat Burcu, Tophane ve Tersane’den oluşan bir tanıtım gezisi hazırlandı.

Tarihi mekanlar hakkında bilgi verildi
Damlataş Mağarası’ndan geziye başlayan acente yetkil ileri, daha sonra Alanya Teleferik’le tarihi kaleye çıktı. Tarihi mekanları tek tek gezen acente yetkil ilerine Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura tarafından Kemal Atlı Alanya Evi’nde bir brifing verildi. Hacıkura; Alanya Belediyesi’nin tarihi kalede yürüttüğü restorasyon çalışmaları, kültürel varlıkların korunması ve eski Alanya evlerinin tekrar yaşatılması in sürdürülen çalışmalar hakkında konukları bilg ilendirdi.
Gezi programına zaman zaman eşlik eden Alanya Turistik İşletmec iler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri ise gruba bölge turizmi hakkına bilgi vererek sorularını yanıtladı.

Başkan yücel: " İç turizmi güçlendireceğiz"
Acentec iler onuruna verdiği akşam yemeğinde konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Anadolu Jet’le yaptığımız işbirliğiyle turizmi hareketlendirmeyi amaçlıyoruz. Yurdumuzun dört bir yanından gelen acente temsilc ilerimizle bu akşam yemekte buluştuk. Acentec ilerimiz bugün Alanya’nın tarihi ve turisttik mekanlarını gezerek şehrimizi daha iyi tanıdılar. Dolasıyla da Alanya turlarını daha kolay satab ilecekler. Şimdiden destekleri in teşekkür ederim” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in acentec iler onuruna verdiği akşam yemeğinde, Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörleri Demokan Murat Öktem, Hande Etik ve Burak Er’in yanısıra THY Antalya Satış Müdürü Mustafa Öz ve THY Gazipaşa Şefi Hilal Sucu da yeraldı.

"Uçmayan ve görmeyen kalmasın"
“Uçmayan kalmasın, görmeyen kalmasın” sloganıyla başlattıkları projeyi devam ettirdiklerini belirten Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, “ Alanya, muhteşem doğası ve tarihi değerleriyle geniş bir turizm hinterlandına sahip. Bölgenin turizm alanında gelişimine katkı sağlamak ve bunun yanında ziyaretçi sayısını da arttırmak amacıyla Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve turizmin kanaat önderlerinin de desteğiyle Van, Ordu- Giresun, Samsun, Gaziantep, Şanlıurfa acentelerimizi 3 günlük bir programla Alanya’da ağırlıyoruz. Türkiyemizin diğer bölgelerinde yaşayan insanların da bu güzellikleri görüp turizm elç ileri olmaları in elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.