Alaşehir’de 106 sözleşmeli er yemin etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alaşehir’de 106 sözleşmeli er yemin etti
02 Şub 2018 / Cum 16:41
/ 94 Kez Okundu
| |

Alaşehir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 106 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi

Alaşehir Ulaştırma, P ersonel Okulu ve Eğitim M erkezi Eğitim Komutanlığında acemi eğitiml erini tamamlayan 106 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi.
Törene, Eğitim Alay Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, Komutan vekili Yarbay Yusuf Yeşil, 2’nci Ulaştırma Er Eğitim Taburu Komutan Vekili Ulaştırma Binbaşı Abdülrahim Gül er ile yemin edecek ask erl erin ailel eri ve yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, temel eğitim gören 106 sözleşmeli er, silah ve Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresinde yemin etti. Törende konuşan Ulaştırma Eğitim Alayı Komutanı Albay Ali İsmail Elalmış, ’’Bugün Eğitim Alay Komutanlığı’na yeni katılan 26’ncı dönem sözleşmeli 106 ask erin yemin töreni içi toplanmış bulunmaktayız. Toplam 106 sözleşmeli ask erimiz ant içecek. Hepiniz hoş geldiniz. Üç haftalık eğitimden sonra Türk Silahlı Kuvvetl erine kazandırılmasında en büyük paya sahip siz değ erli anne ve babalarınıza şükranlarımı sunuyorum. Sevgili yiğit Mehmetçikl er, son olarak ettiğiniz kutsal andınızın sizl ere ail erinize, Türk Silahlı Kuvvetl erine ve milletimize hayırlı olmasını dil er gözl erinizden öp erim. Allah’a emanet olunuz" dedi.
Alaşehir ve çevresinde şehit ve gazi olan ask erl erin ailel eri de törende y erl erini alırken duygulu anlar yaşandı. Alay Komutanı Ali İsmail Elalmış tören sonunda sözleşmeli ask erl erin ailel eri ile yakından ilgilendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.