Aldığınız bir ürünle siz de katkıda bulunabilirsiniz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aldığınız bir ürünle siz de katkıda bulunabilirsiniz
09 Mar 2018 / Cum 10:21
/ 23 Kez Okundu
| |

Kadın girişimci Busena Çelik Zümbül tarafından kısa süre önce kurulan Freyja Tasarım, keçe ve deriden üretilen ürünlerin satışından elde edilecek kârın belirli bir kısmı, fon hesabı ile toplumsal olarak ihtiyaç duyulan konularda faaliyet gösteren, kurum ve derneklere özel bir yazılım ile aktarması planlıyor

Kadın girişimci Busena Çelik Zümbül tarafından kısa süre önce kurulan Freyja Tasarım, keçe ve deri den üretilen ürünlerin satışından el de edilecek kârın belirli bir kısmı, fon hesabı ile toplumsal olarak ihtiyaç duyulan konularda faaliyet gösteren, kurum ve derneklere özel bir yazılım ile aktarması planlıyor.
Zümbül, hem kendi markasıyla özel koleksiyon ürünleri hem de firmalar için promosyon amaçlı firma logolarını içeren keçe ve deri den bilgisayar çantası, tablet kılıfı ve kalemlik gibi ürünlerin satışından el de e deceği kârı, kurulacak olan fona aktararak dernek ve vakıflara yardım sağlanacak. 15 yıldır birçok dernekte gönüllü olarak yer aldığını, derneklerin en büyük ihtiyacı düzenli gelir sağlayabilmek olduğunu söyleyen Busena Çelik Zümbül, "Bunu sağlayamadıkları için istedikleri projeleri ve yardımları sürekli yapamıyorlar. Bunu sağlayabilecek bir marka değeri oluşturmaktı amacım. Sosyal içerikli marka algısı buradan ortaya çıktı. Sattığımız ürünler den el de edilecek karın belirli bir miktarı ile oluşan fon hesabı sayesin de bir çok proje de yer almayı planlıyoruz. Bu fondan da düzenli olarak anlaşmalı olduğumuz derneklere yardım sağlamak amacındayız” dedi.
Fon sağlayıcı olmak istiyoruz
Üzerin de çalıştıkları web sitesi hakkında bilgi beren Zümbül, “İyi niyetle ve sıfır sermaye ile çıktığımız bu yolda, kısa ve uzun va deli he deflerimizi gerçekleştirebilmek adına yeni projeler üretmeyi ve organizasyonlarda yer almayı planlıyoruz. Toplumsal olarak ihtiyaç duyulan konularda faaliyet gösteren, kurum ve dernekler için sosyal içerikli markamızla fon sağlayıcı olmak istiyoruz. Bu fonu oluştururken sağladığımız ürün ve hizmetin satışını da, teknolojiyi kullanarak, nakit akışı bilgilerinin şeffaf bir şekil de paylaşıldığı ancak değiştirilemediği özel bir yazılımla desteklenen web sitesi üzerin den yapmayı planlıyoruz” şeklin de konuştu.
Lansmanların karı derneklere
Yapılan çalışmalardan da bahse den Zümbül, “Odunpazarı Kent Konseyi desteği ile gerçekleştirdiğimiz marka lansmanında bağış fonu oluşturulmuştur. İlgili bağış Eskişehir Korunmaya Muhtaç Kız Çocukları Derneğine yapılmıştır. Givin uygulaması sayesin de düzenli olarak ürün bağışında bulunulmakta ve Kaçuv (Kanserli Çocuk Vakfı), Toçev (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı), Tog (Toplum Gönüllüleri Vakfı) desteklenmektedir” dedi.
Projelerin den bahse den Zümbül şunları söyledi:
“İzmit Belediyesi Kent Konseyi ile Mehmetçik Vakfı yararına lanmans planlaması yapılmaktadır. İzmir’ de Koruncuk Vakfı yetkilileri ile dernek yararına lansman organizasyonu için görüşmeler yapıyoruz. Ankara’da lansman etkinliği planımız var henüz dernek bilgisi netleşmedi görüşmeler sürüyor. Givin platformu firma kurucu ortakları ile yapılan görüşmeler neticesin de nisan ayında yapılması planlanan bir yardım panayırı organizasyonu için görüşmeler yapılmaktadır.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.