Alkollü şahıs arkadaşını öldürdü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alkollü şahıs arkadaşını öldürdü
15 Oca 2018 / Pzt 18:06
/ 74 Kez Okundu
| |

İzmir’in Çeşme ilçesinde alkollü olduğu öne sürülen bir kişi, çıkan tartışmada arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

İzmir’in Çeşme ilçesinde alkollü olduğu öne sürülen bir kişi, çıkan tartışmada arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Çeşme’de bir inşaatta çalışan, Ordu’nun Korgan ilçesi nüfusuna kayıtlı U.B. (27), aynı inşaatta çalıştığı ve aynı konteynerde kaldığı hemşerisi Vedat İ. (40) ile Çeşme’nin Ilıca Mahallesi’ndeki bir barda eğlenmeye gitti. Barda aşırı alkol aldığı iddia edilen U.B., hemşerisi Vedat İ. ile birlikte, gece 01.30 sıralarında bardan çıktı. Barın önünde, bilinmeyen bir nedenle iki arkadaş yumruklaşmaya başladı. Kavga sırasında U.B’nin bıçağını çekerek arkadaşı Vedat İ.’yi bıçaklamaya başladığı ifade edilirken göğsünden, sırtından ve kasıklarından 6 bıçak darbesi alan Vedat İ., olay yerinde hayatını kaybetti.
İhbar üzerine olay yerine gelen Çeşme Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, U.B.’yi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Yapılan alkol muayenesinde U.B.’de 3,81 promil alkol tespit edilirken, hayatını kaybeden Vedat İ.’de ise 0,83 promil alkol belirlendi.
Asayiş Büro Amirliğinde sorgulanan cinayet şüphelisi U.B., olay yerinin karşısındaki bir işyerinden elde dilen güvenlik kamerası kayıtları ile birlikte, Çeşme Adliyesine sevk edildi. U.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.