Alkollü sürücü dehşet saçtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Alkollü sürücü dehşet saçtı
08 Mar 2018 / Per 00:42
/ 58 Kez Okundu
| |

Bodrum’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettimesi sonucu ortalık savaş alanına döndü

Bodrum’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettimesi sonucu ortalık savaş alanına döndü. Otomobil önce aydınlatma direği, ardından, kaldırımdaki kadına daha sonra da telefon kulübesi ve elektrik panosuna çarparak durdu.
Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Caferpaşa Caddesi üzerinde 48 UF 948 plakalı hafif ticari aracı ile seyreden İ.Ç. direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. İlk olarak aydınlatma direğine çarparak yıkan araç hızını alamayarak telefon kulübesine ve elektrik panosuna çarptı. Araç, o esnada kaldırımdaki Ayşe Zerrin Karakapıcı isimli yayaya da çarparak yaraladı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen ambulansa alınan yaralı Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Savaş alanına dönen kaza mahalline gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldıktan sonra kazayla ilgili inceleme yaptı. Sürücü gözaltına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yıkılan direk ve elektrik panosu ile hasar gören telefon kulübesi için bölgeye AYDEM ve Türk Telekom ekipleri de geldi.
Kaza anını gören Yıldıray Çan isimli vatandaş, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İlk önce direğe vurdu, arabanın önüne direği taktı. Ailesi ile kaldırımda yürüyen bir kadın vardı, ailesi kendilerini son anda kenara attı fakat kadına çarpmış. Daha sonra önünde direkle telefon kulübesine ve elektrik panosuna çarptı. Kadında açık bir yara yoktu. Hemen ambulansı aradık, 5 dakika içinde alıp götürdüler” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.