Altıntaş protokolü, şehit ailelerini ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altıntaş protokolü, şehit ailelerini ziyaret etti
09 Mar 2018 / Cum 12:21
/ 55 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Kaymakam Musa Kazım Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Ataselim ve İlçe Emniyet Amiri Sıraç Karakaya Altıntaş ve köylerinde bulunan şehit annelerini ve şehit eşlerini ziyaret etti

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Kaymakam Musa Kazım Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Ataselim ve İlçe Emniyet Amiri Sıraç Karakaya Altıntaş ve köylerinde bulunan şehit annelerini ve şehit eşlerini ziyaret etti.
Şehit annelerinin ve şehit eşlerinin dünya kadınlar gününü kutlayan Kaymakam Çelik, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Şehit aileleri şehitlerimizin bize emanetidir. Bizler de bu anlamlı günde şehit ailelerimizin yalnız olmadığını ,devletimizin her zaman onların yanlarında olduğunu göstermek istedik. Şehit anne ve eşleri başta olmak üzere tüm kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun" dedi.
Şehit anneleri yaptıkları açıklamalarda, ’’Her zaman devletin yanımızda olduğunu bizlere gösteren, daima ziyaretimize gelen Kaymakamımız ve protokol üyelerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim şuan memleketimizin bütünlüğü için mücadele eden tüm mehmetçiklerimize yardımcı olsun’’ dediler. (YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.