Anadolu Üniversitesi, Sudan Al-Neelain Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anadolu Üniversitesi, Sudan Al-Neelain Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı
07 Mar 2018 / Çar 11:11
/ 94 Kez Okundu
| |

Örgün ve uzaktan eğitim alanındaki bilgi birikimi ve deneyimleriyle Türk yükseköğretim sistemine önemli katkılar sağlayan Anadolu Üniversitesi, bu kapsamda Sudan Al-Neelain Üniversitesi ile yeni bir uluslararası iş birliği protokolüne imza attı

Örgün ve uzaktan eğitim alanındaki bilgi birikimi ve deneyimleriyle Türk yükseköğretim sistemine önemli katkılar sağlayan Anadolu Üniversitesi" href="/tag/universitesi/"> Üniversitesi, bu kapsamda Sudan Al-Neelain Üniversitesi" href="/tag/universitesi/"> Üniversitesi ile yeni bir uluslararası birliği protokolüne imza attı.
Rektörlük Ofis’te gerçekleştir ilen imza töreninde, Anadolu Üniversitesi" href="/tag/universitesi/"> Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ile Sudan Al-Neelain Üniversitesi" href="/tag/universitesi/"> Üniversitesi Rektörü Prof. Kamal Hashim Mohamed Osman yer aldı.
Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Sudan Al-Neelain Üniversitesi" href="/tag/universitesi/"> Üniversitesi ile imzalanan protokole il kin olarak, “Gönül coğrafyamızda yer alan ülkelerden Sudan ile imzaladığımız protokolle, iki ülke arasındaki il k ileri ileriye taşımak ve eğitim-öğretim alanındaki özellikle de uzaktan eğitim alanındaki birliği faaliyetlerini de gel tirmek istiyoruz. Bu birliği ile ayrıca, uzaktan eğitim alanındaki birliklerimizi de daha ileri seviyelere ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.