Ankara’daki sünnet düğününü kana bulayan sanığa 61 yıl 10 ay hapis

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ankara’daki sünnet düğününü kana bulayan sanığa 61 yıl 10 ay hapis
03 Mar 2018 / Cmt 11:43
/ 71 Kez Okundu
| |

Ankara’da aralarında husumet bulunan akrabalarının sünnet düğününü basarak 2 kişiyi öldüren, 2 kişiyi de yaralayan sanığa 61 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi

Ankara’da aralarında husumet bulunan akrabalarının sünnet düğününü basarak 2 kişiyi öldüren, 2 kişiyi de yaral ayan sanığa 61 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi. Şahsa yardım eden iki kişi ise 30 yıl 11’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanıklar Oğulcan Altınışık, Altan Atılgan, Caner Altınışık, müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Davanın bugünkü celsesinde sanıkların esas hakkındaki mütala aya karşı savunmaları alındı. Son sözü sorulan Oğulcan Altınışık, "Böyle bir ol ayı yaptığım için pişmanım" dedi. Sanıklar Altan Atılgan ile Caner Altınışık ise suçlamaları kabul etmedi ve beraatlerine karar verilmesini istedi.
Sanıkların son sözlerinin ardından kararını açıkl ayan mahkeme heyeti, sanık Altınışık’a "iki kişiyi kasten öldürmek" suçundan iki kez müebbet hapis cezası verdi. İyi hal indirimi uygul ayan mahkeme, iki kez müebbet hapis cezasını 50 yıl hapis cezasına çevirdi. "Kasten öldürmeye teşebbüs etme" suçundan da ceza alan Altınışık’a toplam 61 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi. Sanıklar Altan Atılgan ve Caner Altınışık’a ise "iki kişiyi kasten öldürmeye yardım etmek" ve "kasten yaralam aya teşebbüs suçuna yardım etmek" suçlarından 30 yıl 11’er ay hapis cezası verildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.