Anne ve babasını öldüren cani evladın binaya giriş ve çıkışlarına ait görüntüler ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
02 Mar 2018 / Cum 19:41
/ 54 Kez Okundu
| |

Kartal’da anne ve babasını hunharca bıçaklayarak öldürdükten sonra Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yakalanan E

Kartal’da anne ve" href="/tag/ ve/"> ve babasını hunharca bıçaklayarak öldürdükten sonra Erenköy Ruh ve" href="/tag/ ve/"> ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yakalanan E.Ö.’nün olaydan önce binaya girişi ve" href="/tag/ ve/"> ve olayın ardından binadan çıkışını gösteren görüntüler ortaya çıktı.
Kartal’da dün akşam saatlerinde Uğur Mumcu Mahallesi Zambak Sokak içerisinde bulunan bir sitenin 10’uncu katındaki dairede psikolojik sorunları olduğu ve" href="/tag/ ve/"> ve madde bağımlısı olduğu öğrenilen E.Ö. (28) annesi Hatice Ö. ve" href="/tag/ ve/"> ve babası Bülent Ö.’yü defalarca bıçaklayarak öldürerek kayıplara karışmıştı. Olay sonrası çalışma başlatan polis ekipleri E.Ö’yü bugün sabaha karşı Erenköy Ruh ve" href="/tag/ ve/"> ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde yakaladı. Olayın ardından E.Ö.’nün binaya girişi ve" href="/tag/ ve/"> ve annesi ile babasını öldürdükten sonra binadan çıkışını gösteren görüntüler ortaya çıktı.
Sitede bulunan binanın gü ve" href="/tag/ ve/"> venlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şahsın olayın olduğu tahmin edilen saat sırasında binaya girdiği ve" href="/tag/ ve/"> ve olay sonrasında binadan çıktığı görülüyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.