Annelerini okul kapısında bekliyorlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Annelerini okul kapısında bekliyorlar
08 Mar 2018 / Per 11:44
/ 51 Kez Okundu
| |

Turhal Kaymakamı Dr

Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, okuma-yazma kursuna giden annelerini okul kapısında bekleyen çocuklarla sohbet ederek,"Böylece öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha görmüş oluyoruz." dedi.
Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında 100.Yıl İlk okulu, Çevlikler İlk okulu, Zeki Çepoğlu İlk okulu ve İbn-i Kemal İlk okulu’nda açılan okuma yazma kurslarını ziyaret etti. Kaymakam Üçer, eşi Gülçin Üçer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız ile birlikte yaptığı ziyaretlerde kursiyerlere kalem, silgi, kalem açacağı ve defter hediye etti.

Annelerini okul girişinde bekliyorlar
İbn-i Kemal İlk okulu’na yaptığı ziyaret sonrası okulun giriş kapısında iki öğrenci ile karşılaşan Kaymakam Üçer, çocukların okuma yazma kursunda eğitim gören annelerini beklediğini öğrendi. Genelde annelerin çocuklarını okul kapısında beklediğini ifade eden Kaymakam Üçer,"Fakat bugün gerçekten çok farklı bir tablo ile karşı karşıyayız. Bu defa okul kapısında annelerinin kurstan çıkmasını bekleyen çocuklar var. Hatta sınıflarımızı ziyaret ettiğimizde annesinin, anneanne yada babaannesinin yanında oturan ve kursta onlara eşlik eden çocuklarımızı gördüm. Böylece öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha görmüş oluyoruz." dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.