Antalya’daki eş cinayeti güvenlik kamerasında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Antalya’daki eş cinayeti güvenlik kamerasında
15 Mar 2018 / Per 16:48
/ 76 Kez Okundu
| |

Antalya’nın Alanya ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından tabancayla vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı

Antalya’nın Alanya ilçesinde boşanma aşamasında olduğu i tarafından tabancayla vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Alanya’da hakkında evden uzaklaştırma cezası bulunan Hasan Y., boşanma aşamasında olduğu ikinci i ve 2 çocuk annesi Zehra Y. ile konuşmak için geçtiğimiz Pazartesi günü günü Yaylayolu Caddesi üzerinde, kadının çalıştığı eczaneye geldi. Eczanenin yanında konuştukları sırada Hasan Y. yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla Zehra Y.’ye 3 el at etti. Zehra Y., karın ve göğüs bölgesine isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Hasan Y., ise çay ocağından yaklaşık 50 metre uzaklaştıktan sonra aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Olay yerine yakın özel hastaneye götürülerek, yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Hasan Y.’nin kısa süre sonra beyin ölümü gerçekl ti. Zehra Y.’nin cenazesi olaydan bir gün sonra Güzelbağ Mahallesi’nde toprağa verildi.

Cinayet güvenlik kameralarında
Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Saat 09.30 sıralarında Zehra Y. çalıştığı eczanede müşteriyle ilgilendiği sırada Hasan Y.’nin geldiği, bir süre sonra da çiftin birlikte eczaneden dışarı çıktığı görüldü. Dışarıda oldukları sırada Hasan Y.’nin yanında getirdiği tabancayla at ettiği Zehra Y.’nin yere yığılması, Hasan Y.’nin ise tabancayı beline koymaya çalışarak olay yerinden koşarak uzaklaştığı anlar görüntülerde yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.