Atakum AİHL’den iki derece

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atakum AİHL’den iki derece
05 Oca 2018 / Cum 15:38
/ 54 Kez Okundu
| |

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi(AİHL), İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen "Kur’an’ın Genç Muhafızları Yarışması”nda il birincisi, Kızlar Genç Nida Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması’nda ise il ikincisi oldu

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi(AİHL), İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen "Kur’an’ın Genç Muhafızları Yarışması”nda il birincisi, Kızlar Genç Nida Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması’nda ise il ikincisi oldu.
Kur’an’ın Genç Muhafızları ve Genç Nida Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması’nda, okul birincisi olan öğrenciler yarıştı. Samsun’dan İmam Hatip Liselerinin katıldığı programda, öğrenciler Kur’an-ı Kerim okuyarak performanslarını sergiledi.
Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması’nda iki senedir birinci olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdul Hak Navruz, “Yarışmaya giderken birinci olacağıma inandım ve kazandım. Her namazdan sonra dua ettim. Rabb’im emeklerimizin karşılığını verdi, şükürler olsun” dedi.
Kur’an-ı Kerim-i en doğru şekilde, güzel seda ile okunmasını teşvik etmek amacıyla düzenlenen, Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması’nda Samsun il birincisi Ladik Anadolu İmam Hatip Lisesi, İl İkincisi Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, il üçüncüsü ise Salıpazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.
Genç Nida Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması’nda il ikincisi olan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça hazırlık öğrencisi Afra Sude Alp, “Okulumu temsil etmek benim için çok büyük bir gururdu. Oranın atmosferini tatmak çok heyecan vericiydi. Amacımız, ödül veya birilerinin takdirini kazanmak değil, Allah’ın rızasını kazanmaktı” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.