Aydınlı doktorlardan “Bizim Çocuklar” sergisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aydınlı doktorlardan “Bizim Çocuklar” sergisi
14 Mar 2018 / Çar 11:26
/ 67 Kez Okundu
| |

Aydın’da 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla bu yıl 12’incisi düzenlenen ‘Bizim Çocuklar’ temalı Hekimler Fotoğraf sergisi açıldı

Aydın’da 14 Mart Tıp Haftası dolayısıyla bu yıl 12’incisi düzenlenen ‘Bizim Çocuklar’ temalı Hekimler Fotoğraf sergisi açıldı.
Aydın Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aydın Forum Fuaye alanındaki fotoğraf sergisinin açılışını Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü yaptı.
Tıp sanatı ile fotoğraf sanatını birlikte yürüten arkadaşlarını tebrik eden Aydın Tabip Odası Başkanı Hakan Karagözlü, “İnsanın acısını hafifletmeyi, insana daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu onurlu ve kutsal görevi yapan hekimlerimizin 14 Mart Tıp Haftasını kutluyorum. Bu güzel haftada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Sanat gerçeği görebilen düşünebilen ve toplumu anlayabilen insanların işidir. Atatürk’ün söylediği gibi ‘Her şey olabilirsiniz, ama sanatçı olamazsınız’ bu açıdan hem tıp sanatını hem fotoğraf sanatını birlikte yürüten değerli arkadaşlarımı kutluyorum. 14 Mart’lar bizlere güzel şeyler yaşatmaya devam edecek. Daha güzel daha özgür ve daha demokratik ortamlarda 14 Mart’ları kutlamayı diliyorum” dedi.
‘Bizim Çocuklar’ temalı fotoğraf sergisi üç gün boyunca ziyaret edilebilecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.