AYSAM Ayvalık ve Soma’da sahne alacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AYSAM Ayvalık ve Soma’da sahne alacak
11 Oca 2018 / Per 16:43
/ 48 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; kısa adı AYSAM olan Ayvada Sanat Merkezi Türk Halk Müziği korosu çalışmalarını yoğunlaştırdı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; kısa adı AYSAM olan Ayvada Sanat Merkezi Türk Halk Müziği korosu çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Gerçekleştirdiği her konseri ilgi gören AYSAM’ın 21 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Ayvalık İsmet İnönü Kültür Merkezi; 8 Şubat da ise Soma’da vereceği konserlerin kusursuz olabilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.
AYSAM Başkanı Hüseyin Gelici, 2 yıl önce ‘kardeş dernek’ olarak ilan ettikleri Soma Müzik Gönüllüleri Derneği ile birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatarak, “Son aylarda her iki dernek karşılıklı olarak birbirlerini kendi derneklerinde misafir edip, provalarına çok sesliliğin yanı sıra dostluk sevgi ile kaynaşmayı da ekleyerek renkli ve keyifli saatler süren çalışmalar yapmaktadır. Her iki derneğin başkanları ve koro şefleri izleyicilerine güzel bir konser vermeyi amaçlıyor. Bu kapsamda; 21 Ocak da Ayvalık’ta, 8 Şubat da ise Soma da vereceğimiz konserlerimize tüm gönül dostlarımız da vetlidir” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.