Ayşe Kamçı “Gayseri’nin Selçuklu Hatunları” projesinin tanıtım programına katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ayşe Kamçı “Gayseri’nin Selçuklu Hatunları” projesinin tanıtım programına katıldı
21 Mar 2018 / Çar 16:50
/ 302 Kez Okundu
| |

Vali Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan “Gayseri’nin Selçuklu Hatunları” projesinin tanıtım programına katıldı

Vali Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan “Gayseri’nin Selçuklu Hatunları” projesinin tanıtım programına katıldı.
Kayseri Kültür Merkezinde düzenlenen programa Ayşe Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke’nin eşi Sevil Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in eşi İkbal Çelik, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve eşi, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç ve eşi, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve eşi, Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İsmail Küçük, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile davetliler katıldı.
Ayşe Kamçı, “Gayseri’nin Selçuklu Hatunları” projesi kapsamında ilk olarak 14 elbisenin sergilendiği defileyi izledi. Her birinin ayrı bir teması olan elbiseleri ilgiyle izleyen Ayşe Kamçı, defilenin sonunda emeği geçenlere teşekkür etti.
Ayşe Kamçı, daha sonra Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışını gerçekleştirdi.
Sergiyi; Sevil Teke, İkbal Çelik ve diğer protokol üyeleri ile birlikte açan Ayşe Kamçı, 137 ürünün sergilendiği sergiyi gezerek ürünler hakkında yetkilerden bilgi aldı.
Sergiyi gezdikten sonra açıklamada bulunan Ayşe Kamçı, emeği geçenlere teşekkür ederek, bu serginin herkes tarafında gezilmesinin, görülmesinin ve değerlendirilmesinin önemine değindi.
“Gayseri’nin Selçuklu Hatunları” projesi kapsamında açılan sergide, giyim, seramik ve cam teknolojisi, el sanatları, yiyecek ve içecek, grafik ve fotoğraf, el nakışları gibi alanların olduğu toplam 137 ürün sergilendi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.