AYTO avukatı Pehlivan’dan aidat davası açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AYTO avukatı Pehlivan’dan aidat davası açıklaması
14 Mar 2018 / Çar 11:43
/ 122 Kez Okundu
| |

Aydın Ticaret Odası (AYTO) avukatı Himmet Pehlivan, Türkiye genelinde aynı şekilde uygulanmakta olan munzam aidata ilişkin davada hukuki sürecin devam ettiğini belirtti

Aydın Ticaret Odası ( AYTO) avukatı Himmet Pehlivan, Türkiye genelinde aynı şekilde uygulanmakta olan munzam aidata ilişkin davada hukuki sürecin devam ettiğini belirtti.
Himmet Pehlivan, yaptığı açıklamada; “5174 Sayılı Kanun çerçevesinde kurulan tüm Odalarda kanunla düzenlenen ve Türkiye genelinde aynı şekilde uygulanmakta olan munzam aidata ilişkin olarak Aydın 2. İdare Mahkemesi’nde görülmekte olan dava konusunda kamuoyunda davanın Aydın Ticaret Odası tarafından kaybedildiğine yönelik çıkan haberlere ilişkin basın açıklamasıdır.
Söz konusu davada açık bir hukuki aykırılık bulunmaması sebebiyle Yürütmenin Durdurulması talebi hem İlk Derece Mahkemesi’nce hem de Bölge İdare Mahkemesi’nce reddedilmiştir. Şu an itibarıyla hukuki süreç devam etmektedir. Söz konusu haberler kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine yönelik olup henüz kesinleşmiş bir mahkeme kararı bulunmamaktadır” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.