Bağcılar’da tekstil imalathanesinde korkutan yangın

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bağcılar’da tekstil imalathanesinde korkutan yangın
26 Ağu 2017 / Cmt 00:18
/ 22 Kez Okundu
| |

Bağcılar’da kumaş üretimi imalatı yapan binanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu

Bağcılar’da kumaş üretimi imalatı yapan binanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Vatandaşların yangın tüpleriyle müdahale ettiği yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 buçuk saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Bağcılar Demirkapı Mahallesi 1628. Sokakta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede kumaş üretimi imalatı yapan işyerini sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın sonrasında yoğun dumanların olduğu işyerine çevre ilçelerden takviye istendi. Kocasinan, Başakşehir, Şişli, Bakırköy ve Turgutreis’ten yardıma gelen itfaiye ekiplerin çalışmaları ile yangın yaklaşık 2 buçuk saatte kontrol altına alındı.
Bazı araçların hatalı park yapmaları nedeniyle itfaiye araçları olay yerine gelmekte zorlanırken, itfaiye araçları itfaiye erlerinin yönlendirmeleriyle olay yerine ulaştı. Yangın nedeniyle mahalleyi yoğun duman kaplarken, yangın ihbarını alan vatandaşlar da yangını söndürmek için olay yerine yangın tüpleri getirdi. Yangını meraklı bakışlarla izleyen bazı vatandaşlar ise cep telefonu ile sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı.
Soğutma çalışmalarını sürdüren itfaiye ve polis, yangının çıkış nedenini araştırıyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.