Balya İmam Hatip Ortaokulu’nda Pi günü coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Balya İmam Hatip Ortaokulu’nda Pi günü coşkusu
15 Mar 2018 / Per 12:16
/ 220 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Balya İmam Hatip Ortaokulu, temelde matematiğe dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Pi gününü coşku ve heyecanla kutladı

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Balya İmam Hatip Ortaokulu, temelde matematiğe dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Pi gününü coşku ve heyecanla kutladı. Öğrencilere matematiği sevdirmek için gayretli çalışmaları ile dikkat çeken Matematik öğretmeni Burcu Özgülen’in gayret ve çabalarıyla öğrenciler eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlikte, pasta kesimi gerçekleşirken öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Etkinliğe Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Harun Bilal ve Yavuz Çağlar da katıldı. Öğrencilerin mutluluklarının yüzlerine yansıdığı etkinlikte, Şube Müdürleri Bilal ve Çağlar, yapılan kutlamadan duydukları memnuniyetlerini dile getirirken Okul Müdürü Ahmet Kürçen ve matematik öğretmeni Burcu Özgülen’e teşekkür ettiler. Okul Müdürü Ahmet Kürçen’de, etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti, eğitimde klasik eğitim öğretim anlayışının dışında yeni metotlar uyguladıklarını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.