Baraj gölünde içinde bulunduğu teknenin alabora olması sonucu kayıp olan şahsı arama çalışmaları sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Baraj gölünde içinde bulunduğu teknenin alabora olması sonucu kayıp olan şahsı arama çalışmaları sürüyor
15 Mar 2018 / Per 17:20
/ 76 Kez Okundu
| |

Artvin’in Borçka ilçesindeki Muratlı Baraj Gölü’nde 10 Mart günü teknelerinin alabora olması sonucu kaybolan Muhammet Ay (50) için başlatılan arama çalışmaları aralıksız sürüyor

Artvin’in Borçka ilçesindeki Muratlı Baraj Gölü’nde 10 Mart günü teknelerinin alabora olması sonucu kayb olan Muhammet Ay (50) için başlatılan arama çalışmaları aralıksız sürüyor.
Muratlı Barajı kapakları zaman zaman açılarak suyun çekilmesi ile Ankara ve Artvin dalgıç ekipleri tarafından yapılan aramalarda da bir sonuç alınamadı.
İlçenin Muratlı köyünde baraj gölüne açıldıkları teknenin alabora olması sonucu Ekrem Aydın (39) kıyıya çıkmayı başardı, Muhammet Ay ise suda kayboldu. Olaydan sonra AFAD ile Deniz Polisi dalgıçları botla girdikleri baraj gölünde arama çalışması başlattı. 5 gündür süren arama çalışmalarında bir sonuç alınamazken, kayıp yakınları gün boyu bir umutla kıyada gelecek bir haberi bekliyor.
Öte yandan bölgeye çağrılan Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibi ile Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisinden oluşan 15 kişilik su altı ekibi ile arama çalışmaları sürüyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.