Başakşehir’de hırsız-polis kovalamacasının tanıkları o anları anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
01 Mar 2018 / Per 13:11
/ 81 Kez Okundu
| |

Başakşehir’de dün akşam saatlerinde polis ile hırsızlar arasında yaşanan ve birçok aracın hasar gördüğü kovalamacanın tanıkları o anları anlattı

Başakşehir’de dün akşam saatlerinde p olis ile hırsızlar arasında yaşanan ve birç ok aracın hasar gördüğü k ovalamacanın tanıkları o anları anlattı. Öte yandan, hırsızlardan birinin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.
Başakşehir’de dün akşam 22.00 sıralarında p olis ekipleri bir aracın camını kıran ve gösterge panelini çalmaya çalışan K.D. (32) ve A.D. (29) isimli hırsızları fark etti. Ekipler hemen hırsızlara müdahale etmek istedi ancak p olisleri karşısında gören hırsızlar ortalığı birbirine kattı. Kaçmak isteyen hırsızlar p olis ekiplerinin caddeyi kapattığını görünce park halindeki araçlara vurarak kaçmaya çalıştı. Aracı durdurmak için hırsızların kaçtığı araca ateş eden p olis ekipleri, hırsızları bu şekilde etkisiz hale getirerek yakaladı. Yakalanan hırsızların birç ok suçtan sabıkası bulunurken A.D.’nin cezaevi firarisi olduğu ve hakkında 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Olayda bir p olis memuru da elinden yaralandı.
Yaşanan bu anlara tanıklık eden bina sakinlerinden Talat Gök, "Burada bulunan aracın camını patlatıy orlar, aracın içerisinde parçaları söküy orlar ama götüremeden p olis ekipleri geldi. P olis ekiplerine ateş açıy or. P olisler de onlara karşılık verdi burada 10 arabayı parçaladılar" diye k onuştu. Bir başka site sakini ise evde oturdukları sırada sesler duyduklarını ve ç ok k orktuklarını belirterek, "Oturuy ordum patlamalar oldu arabanın üzerine p olis çıktı. Hırsızlar birç ok arabayı mahvetti ve sitenin içerisine silah attı. Ama biz ç ok k orktuk sitenin bir önlem alması lazım bu duruma" dedi. Aracı hasar gören bir vatandaş ise “Aşağıdan p olisler y olu kesmiş buradaki araçlara çarpmış kaçabilmek için en s on benim arabama çarpıp kaçmış. Burada bir aracın içerisinden parça sökmeye çalışmışlar. Asıl amaçları bunların buydu" diye k onuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.