Başarılı öğrenciler yurt dışına gönderilecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başarılı öğrenciler yurt dışına gönderilecek
30 Ara 2017 / Cmt 14:58
/ 30 Kez Okundu
| |

Sivas Mustafa Kemal Atatürk Sağlık Meslek Lisesini ziyaret eden Sivas Valisi Davut Gül, burada başarılı öğrencileri yurt dışına göndereceklerini açıkladı

Sivas Mustafa Kemal Atatürk Sağlık Meslek Lisesini ziyaret eden Sivas Valisi Davut Gül, burada başarılı öğrencileri yurt dışına göndereceklerini açıkladı.
Sivas Valisi Davut Gül eşi Gülden Gül ile Mustafa Kemal Atatürk Sağlık Meslek Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Vali Davut Gül burada yaptığı konuşmasında, okul güvenliğinin öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, “Okullarımızın güvenliği ile ilgili yeni tedbirler aldık. Bu çalışma Milli Eğitim Bakanlığımız ile İçişleri Bakanlığımızın bir projesidir. Sivas’ta 70 tane okulumuzun kamera alt yapısını hazırlayarak kent güvenliği sistemi ile entegre çalıştırıyoruz. Böylece okuldaki kameralarımız aracılığıyla emniyet müdürlüğümüz 24 saat boyunca okullarımızı izleyebilecekler. Ayrıca okullarımıza güvenlik personeli de görevlendirdik” dedi. Gül konuşmasında başarılı öğrencilerin yurt dışı seyahatine gönderileceği müjdesini verip, “Güzel yazan çocuklarımızın kitaplarını bastıracağız. Başarılı olan öğrencilerimizi de yılsonunda yurt dışına göndereceğiz.” Dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.