Başkan adayı Sezer’den ETO’ya eleştiri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan adayı Sezer’den ETO’ya eleştiri
30 Eki 2017 / Pzt 13:01
/ 112 Kez Okundu
| |

Seçim çalışmalarını sürdüren Eskişehir Ticaret Odası (ETO) başkan adayı Ayhan Sezer, mevcut yönetimi eleştirerek "Aidat ödeyen üyemizin parasıyla ultra lüks otellerde seminer adı altında tatiller yapılacağına, Emek’te çare bekleyen üyelerimizle ilgilenilse, çözümler çok daha hızlı olacak" dedi

Seçim çalışmalarını sürdüren Eskişehir Ticaret Odası (ETO) başkan adayı Ayhan Sezer, mevcut yönetimi eleştirerek "Aidat ödeyen üyemizin parasıyla ultra lüks otellerde seminer adı altında tatiller yapılacağına, Emek’te çare bekleyen üyelerimizle ilgilenilse, çözümler çok daha hızlı olacak" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Emek Mahallesine giden Sezer, Dilek Caddesi boyunca ticaret erbaplarıyla bir araya gelerek sorun ve şikayetlerini dinledi. Eskişehir Ticaret Odası üyelerinin ilgisizlikten ve yalnız bırakılmaktan şikayetçi olduğunu iddia eden Sezer, "Aidat ödeyen üyemizin parasıyla ultra lüks otellerde seminer adı altında tatiller yapılacağına, Emek’te çare bekleyen üyelerimizle ilgilenilse, çözümler çok daha hızlı olacak" dedi.
Ticaret Odasının kendi dönemlerinde sadece üye odaklı çalışacağını da söyleyen Sezer, "Kimse şüphe etmesin. Bu şehrin parası bu şehirde kalacak. ’Hep Beraber’ büyüyüp aynı şekilde kazanacağız" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.