Başkan Avcı, minik öğrencilere masal anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Avcı, minik öğrencilere masal anlattı
28 Şub 2018 / Çar 15:57
/ 67 Kez Okundu
| |

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, NEF Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, NEF Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Avcı, minik öğrencilere masal okudu.
Balıkesir Valiliği tarafından başlatılan Bengi Projesi kapsamında Kitap Okuma Kampanyası dolayısıyla NEF Anaokulu Müdürü Fatma Altınsoy tarafından ‘Büyüklerimizden Masallar’ etkinliği düzenlendi.
Bu etkinlik kapsamında Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı NEF Anaokulunda minik öğrenciler ile bir araya gelerek, masal okuması yaptı. Masalı dikkatle dinleyen çocuklar Başkan Avcı’ya teşekkür etti. NEF Anaokulu Müdürü Fatma Altınsoy, kendilerine Belediye Başkanı tarafından masal okunacağını öğrenen çocukların hayal ederek yapmış oldukları resimleri gösterdi.
Çocukların yaptığı resimleri inceleyen Başkan Avcı, eğitimcilere ve öğrencilere teşekkür etti. Avcı, “Bu çocukların her şeyi doğal. Bu yaşta ki çocuklardan bu resimleri görmek çok güzel. Sizler de eğitimciler olarak çok ulvi bir görev yapıyorsunuz. Sizin nezdinizde tüm eğitimcilerimize ve böyle faydalı bir etkinlikle çocuklarla bizleri bir araya getirdiğiniz için çok teşekkür ederim ” dedi. Başkan Hasan Avcı etkinlik sonrası Anaokulu anı defterine duygu ve düşüncelerini ileten bir mesaj yazdı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.