Başkan Bakıcı’dan "Hal Camisi minaresi Mescid-i Aksa minaresi ile aynı mimaride olsun’" talebi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı’dan
25 Oca 2018 / Per 10:55
/ 93 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’i ziyaretinde, yapım çalışmaları süren yeni Hal Camisi minaresinin Mescid-i Aksa minaresi ile aynı mimaride olmasını rica etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’i ziyaretinde, yapım çalışmaları süren yeni Hal Camisi minaresi" href="/tag/ minaresi/"> minaresinin Mescid-i Aksa minaresi" href="/tag/ minaresi/"> minaresi ile aynı mimaride olmasını rica etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Hayrettin Eldemir ile birlikte Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bozüyük ilçe merkezindeki hal meydanında bulunan Hal Camisi’nin yerine yapılacak yeni cami ile ilgili fikir alış verişinde bulunularak yeni Hal Camisi’nin yapımı ile ilgili olarak çalışmalarda gelinen son nokta görüşüldü.
Ziyaretin ardından yapılan görüşme ile ilgili bilgi veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’i ziyaret ederek ilçe merkezimize yapılan Hal Camisi minaresi" href="/tag/ minaresi/"> minaresinin Mescid-i Aksa minaresi" href="/tag/ minaresi/"> minaresi ile aynı mimaride olmasını rica ettik. Bölge Müdürümüze destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.