Başkan Bakıcı’dan sağlık çalışanlarına karanfilli kutlama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bakıcı’dan sağlık çalışanlarına karanfilli kutlama
14 Mar 2018 / Çar 18:13
/ 63 Kez Okundu
| |

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı 4 Eylül Mahallesi’nde hizmet veren Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ahmet Tuğrul ile görüştü. Başhekim Tuğrul ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Bakıcı “İnsanlığa hizmette sınır tanımayan, gece gündüz demeden yeri gelip kendi sağlığını hiçe sayarak hizmet veren sağlık personelimizin emeğini hafife alamayız. Bilgi, beceri ve emekleri ile insan sağlığına fedakârca hizmet eden, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Rabbim eksikliğinizi göstermesin” dedi.
Başhekim Tuğrul’da Başkan Bakıcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sadece bugün değil her zaman yanımızda olan başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bakıcı, Başhekim Uzman Doktor Ahmet Tuğrul’u ziyaretinin ardından hastanenin diğer bölümlerini de gezerek tüm çalışanların Tıp Bayramını kutladı ve karanfil hediye etti.
Başkan Fatih Bakıcı’ya AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin eşlik ederken Yeşilkent Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi ve Sağlık Ocaklarında görevli sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını ise Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli kutlayarak karanfil hediye etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.