Başkan Baran, İlimtepe’de incelemeler yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Baran, İlimtepe’de incelemeler yaptı
13 Kas 2017 / Pzt 11:43
/ 46 Kez Okundu
| |

İlimtepe bölgesinde çalışmaları inceleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti" dedi

İlimtepe bölgesinde çalışmaları inceleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe bölgesinde değişim ve dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemek için bölgedeydi. Yol genişletme projesi ve İlimtepe Kültür Merkezi’ndeki gelinen noktayı yerinde inceleyen Başkan İsmail Baran, cadde ve sokaklarda birimler tarafından yürütülen çalışmaları da yakın takibe aldı. Başkan Baran, ilk olarak İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas ile bir araya geldi.
Yapılan değerlendirmeler sonrasında Başkan İsmail Baran hem projeleri inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Saha çalışmaları hakkında ekiplerden bilgiler alan Başkan İsmail Baran, teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi. Vatandaşların yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiği Başkan Baran, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Şehrimizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Attığımız her adım vatandaşlarımız için” dedi.
Başkan Baran, vatandaşlardan gelen talepleri not aldırarak çözüm noktasında adımlar atılacağını belirtti. Yol genişletme çalışmasını da yerinde inceleyen ve ekiplerden bilgiler alan Başkan Baran, kültür merkezinde gelinen noktayı da gördü. Başkan Baran, İlimtepe’de yapılan her projenin bölgeye büyük değer kattığını belirtti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.