Başkan Baran, oda başkanları ile bir araya gedli

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Baran, oda başkanları ile bir araya gedli
05 Mar 2018 / Pzt 11:50
/ 22 Kez Okundu
| |

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ile Muhasebeciler Odası Körfez Temsilciliği yöneticilerini ağırlayan Başkan Baran, “Türkiye’nin bekası ve ilçemizin geleceği için birlik beraberliğimiz çok önemli” dedi

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ile Muhasebec iler Odası Körfez Temsilciliği yönetic ilerini ağırlayan Başkan Baran, “Türkiye’nin bekası ve ilçemizin geleceği için birlik beraberliğimiz çok önemli” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede bulunan STK, oda ve dernek temsilc ileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ile Muhasebec iler Odası Körfez Temsilciliği yönetic ileri ile bir araya gelen Başkan Baran, birlik mesajı verdi. İlk olarak, Başkan Baran, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette Oda Başkanı Yahya Öztürk, Başkan İsmail Baran’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kongre sürecimizi tamamladıktan sonra kend ileri bize ziyarette bulundu, bizlere başarılar d iledi. Biz de bugün kendisine iade-i ziyarette bulunduk” dedi.
Başkan Baran daha sonra Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt ve yönetimini ağırladı. Muhasebec iler Günü dolayısıyla gerçekleştir ilen ziyaret dolayısıyla memnuniyetini d ile getiren Başkan İsmail Baran, “Sizleri burada ağırlamak bizler için de önemli. Yaptığınız iş gerçekten çok önemli. Gününüz kutlu olsun” diye konuştu.
Devletin milleti, esnaf ve sanatkarı için var olduğunu belirterek, “Bizler de bu bilinçle hareket ediyoruz. Körfez’de yakaladığımız birlik ve beraberlik sadece ilçemizin geleceği için değil, Türkiye’nin bekası için de önemli. Bizler odalarımızı, STK’ları önemsiyor, ziyaretler yaparak onların görüş ve öner ilerini dinliyoruz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.