Başkan Baran “Sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Baran “Sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli”
16 Mar 2018 / Cum 14:00
/ 69 Kez Okundu
| |

Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Türkiye’nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli” dedi

Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ed en Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Türkiye’nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1982 yılında mezunu olduğu Körfez Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. İlk olarak okul yönetimi ve öğretm enler ile bir araya geldi. Öğretm enlere önemli bir görev üstl endiklerini belirt en Başkan Baran, “Geleceğimizin teminatı olan g ençlerimizi meslek sahibi yapacak olan sizlersiniz. Verdiğiniz emek önemli” dedi.
Başkan Baran, daha sonra öğretm enler ile birlikte öğr encilerin eğitim gördüğü ve üretim yaptığı atölyeleri ziyaret etti. 1982 yılında mezun olduğu okula her geldiğinde güzel duygular yaşadığını belirt en Başkan Baran, “Meslek liseleri Türkiye’deki üretimi çok daha kaliteli hale getir en ve kalifiye insan kaynağını yetiştir en okullarımızdır. Türkiye’nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli” şeklinde konuştu.
Meslek liselerinin önem verilmesi gerek en okullar olduğuna dikkat çek en Başkan Baran, “Sizler bizim ve Türkiye’nin göz bebeği okulunda eğitim gör en öğr encilersiniz. Burada hayata sanatkâr yetiştiriliyor. Disiplinli bir eğitim modeliyle yetiş en g ençler mesleğine uygun iş de bulabiliyor. Hükümetimizin verdiği destek önemli. Bizler de sizlerin eksiklerinizi giderme noktasında her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.