Başkan Baran’dan Mimar Sinan Mahallesi’ne ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Baran’dan Mimar Sinan Mahallesi’ne ziyaret
12 Şub 2018 / Pzt 14:27
/ 163 Kez Okundu
| |

Mimar Sinan Mahallesi’ni ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı

Mimar Sinan Mahallesi’ni ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Mahallelerde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Baran, son olarak Mimar Sinan Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında işyerlerine giderek esnafa bol kazançlar dileyen Başkan İsmail Baran, vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinledi, belediyenin hem mahallede hem de ilçe genelinde yürüttüğün çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaret sırasında Körfez’in gelişmesi için azimle çalıştıklarını ifade eden Başkan Baran, “Biz hemşehrilerimizin yönetim mekanizmamızın içerisinde aktif olarak yer almalarını istiyoruz. Hemşehrilerimizin ve kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz diyerek yola çıktık. Amacımız istek ve önerilerini birebir Körfezli hemşehrilerimizin ağzından dinlemek. Bu yüzden sık sık onların muhabbetine ortak oluyoruz. Çünkü Körfez onlarla el ele, omuz omuza değiştirecek, geliştireceğiz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.