Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız”
26 Mar 2018 / Pzt 14:49
/ 40 Kez Okundu
| |

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm uygulama alanlarından biri olan Ahi Evran Mahallesindeki çalışmaları inceledi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, k entsel dönüşüm uygulama alanlarından biri olan Ahi Evran Mahallesindeki çalışmaları inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerl endirmede, “Geçtiğimiz yıl, olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı artırarak, hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız” dedi.
Ahi Evran Mahallesi’nde cadde cadde gezerek, k entsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yapılan çalışmaları kontrol ed en Başkan Çolakbayrakdar, harita üzerind en projelerin çizimlerini de inceledi. Çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bulu’ dan bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak F en İşleri Müdürlüğümüzün yanı sıra sahada çalışan diğer müdürlüklerimiz de, baharla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda k entsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Ahi Evran Mahallemizde yapılması gerek en yol faaliyetlerine devam ediyoruz. Geç en yıl, başlattığımız yol çalışmalarını hava şartlarından dolayı ara vermiştik ve şimdi kaldığı yerd en hızlı bir şekilde başlattık. Ahi Evran Mahallemizde olduğu gibi diğer mahallelerimizde de bu ve buna b enzer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı artırarak, hemşehrilerime en iyi hizmeti sunacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar tamamlandığında herkesin daha mutlu ve daha huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa edeceklerini sözlerine ekledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.