Başkan Doğan: “ Değerlerimizden gelen güce güvenin”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Doğan: “ Değerlerimizden gelen güce güvenin”
26 Mar 2018 / Pzt 11:09
/ 198 Kez Okundu
| |

İzmit Belediyesi ve KİHMED ortaklığında düzenlenen Anne Baba Çocuk Okulu Eğitim projesinin açılış programında konuşan Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Kendinize, genlerinizden gelen güce, değerlerimizden gelen güce güvenin” dedi

İzmit Belediyesi ve KİHMED ortaklığında düzenlenen Anne Baba Çocuk Okulu Eğitim projesinin açılış programında konuşan Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kendinize, genlerinizden gelen güce, değerlerimizden gelen güce güvenin” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi ve KİHMED ortaklığında düzenlene ‘Anne Baba Çocuk Okulu Eğitim’ projesinin açılış programına katıldı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen, KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak, Anadolu İmam Hatip Okul Müdürü Hüseyin Halıcı ve öğrencileri katıldı. Programdaki konuşmasında gençlere güvenilmesin isteyen Başkan Doğan, Bizim atalarımız 18-20’li yaşlarda bir beyliği yönetiyordu. Kendinize, genlerinizden gelen güce, değerlerimizden gelen güce güvenin” dedi
Gençliğe verdikleri öneme dikkat çeken Doğan, İzmit Belediye Başkanı olarak genç dostuyuz. Türkiye Cumhuriyet Devleti Cumhurbaşkanı ve liderimiz genç dostu bir lider. Bizler de bu anlayışın çizgisinde gençlerimizin çağın bilimsel donanımlarıyla ilmin, fennin gerekleriyle yetişmesini istiyoruz. Tabi bir yandan da gençlerimizin köklerimizden gelen, bizi biz yapan değerlerle donanmasını arzu ediyoruz. Böylece bir yandan bugünün ve yarının güçlü Türkiye’sinde çok daha emin adımlarla ilerlemiş oluyor, diğer yandan da insanlığa hizmet eden nesiler oluşturmak için çalışıyoruz. Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Son 15 yıldır Türkiye’de eğitime, gençliğe yapılan çalışmalarla hedeflerimize birer birer ulaşacağız. Sizler bizden daha iyi yetişiyorsunuz” diye konuştu.
Gençlerin tarihi bilmesindeki önemi vurgulayan Doğan, Gençlerimiz köklerinizden gelen değerleri ve gücü de hissederse, yarınlar çok daha emin olacak. Yalnızca Türkiye’nin değil, tüm İslam aleminin yarınları emin olacak. Sizlerin güçlü bireyler olmanız ve güçlü Türkiye’yi daha ileriye taşımanız, Dünyada haklı güçsüzlerin o haksız güçlülerin egemenliğini ortadan kaldırması, adaletin, hakkın kazanması demektir. Bu yüzden çok önemlisiniz. Bu projenin entelektüel, eğitim, bedensel anlamda sizlere destek olmak istiyoruz. Bilimsel faaliyetleri yapacağız ama sanatla da iç içe olacağız” şeklinde konuştu.
Gençler için hayata geçirilen projelerin kendilerine heyecan verdiklerini belirten KİHMED Başkanı Selahattin Yamak ise, Şanslı bir ilçede yaşıyoruz. İzmit Belediyemiz diğer belediyelerimize oranla eğitime, gençliğe, sivil topluma en yüksek derecede katkı sunan belediyelerimizden biri. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.