Başkan Doğan’dan ölümden dönen Veysel’e ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Doğan’dan ölümden dönen Veysel’e ziyaret
10 Mar 2018 / Cmt 10:38
/ 110 Kez Okundu
| |

İzmit Belediye Başkanı Dr

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz Temmuz ayında İzmit körfezinde talihsiz bir kaza sonucu boğulmaktan son anda kurtulan ve halen evinde tedavi gören Veysel Büyükyaşar’ı ziyaret etti.
Kocaeli’de Temmuz ayında 5 kişi bindikleri sandalın alabora olması sonucunda 5 yaşındaki Veysel Büyükbaşar hastaneye kaldırılmıştı. Büyükbaşar, hastanede yapılan tedavilerin ardından evinde makinaya bağlı şekilde yaşamını sürdüremeye başladı. Yaşanan talihsiz kaza sonrası süreci yakından takip eden Başkan Doğan, ziyarette Büyükbaşar’ın durumu hakkında bilgi alıp, aile yakınlarıyla sohbetti.
Veysel ile yakından ilgilenen Doğan, “Olay yaşandığı günden itibaren gerek hastanede gerekse evdeki tedavi süreçlerinde çocuğun durumunu yakından takip ediyorum. Aileye destek olmak amacıyla Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzü yönlendirerek gerekli yardımların yapılmasını sağladık. Yine belediyemiz bünyesindeki evde bakım hizmetimizi çocuğumuzun bakımı için yönlendirdik. Tıbbi olarak ta gerekenler yapıldı. Bundan sonraki takip ve gözlem işlemlerine de devam edeceğiz. Ailemizin ve yavrumuzun her zaman yanındayız” dedi.
Başkan Doğan’ın ilk günden itibaren yanlarında olduğunu söyleyen Veysel’in dayısı Selçuk Erdener ise, “O talihsiz kazanın yaşandığı ilk günden itibaren gerek manevi olarak gerekse belediye hizmetleri olarak yanımızda olan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisine minnettarız” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.