Başkan Hüseyin Doğan: Emet’in arsenikli sudan kurtulması için taleplerimizi ilettik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Hüseyin Doğan: Emet’in arsenikli sudan kurtulması için taleplerimizi ilettik
24 Mar 2018 / Cmt 12:50
/ 292 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Emet AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, ’’Emet’in arsenikli sudan kurtulması için gerekli taleplerimizi ilgili makamlara ilettik’’ dedi

Kütahya’nın Emet AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, ’’ Emet’in arsenikli sudan kurtulması için gerekli taleplerimizi ilgili makamlara ilettik’’ dedi.
AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Emet Esnaf Odası Başkanı Abdullah Ünal ve Emet ilçesine bağlı Köy Kooperatif Başkanları, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ’Milletimizle birlikte daha yeşil Türkiye’ etkinliğine katıldı.
Emet ilçesinin yüzde 56’lık kısmının ormanlarla kaplı olduğunu belirten AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Doğan, ’’ 2002 den bu yana Orman Bakanlığımızca bölgemizde yapılan çalışmalarla ormanlarımızda var olan ağaç sayısı kat kat arttırılmıştır. Bundan sonra da artırmaya devam edeceğiz. Dünya Ormancılık gününün anısına ve 80 milyon vatandaşımıza mektup ve tohum gönderme şerefine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte şahit olduk ve Emet ilçemizin selamlarını zatıalilerine iletme şerefine nail olduk. İlçemizin arsenikli sudan kurtulması için Emet göleti yapımı devam ediyor ve İnşallah ilçemizin arsenikli sudan kurtulması yönünde isale hattı için taleplerimizi sayın Bakanımıza ilettik’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.