Başkan Karaçoban’dan öğrencilere anlamlı hediye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karaçoban’dan öğrencilere anlamlı hediye
05 Şub 2018 / Pzt 17:09
/ 31 Kez Okundu
| |

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, karne günü Mustafa Beşikçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileriyle çektirdiği hatıra fotoğraflarını çerçeveletip 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin ilk gününde öğrencilere hediye etti

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, karne günü Mustafa Beşikçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileriyle çektirdiği hatıra fotoğraflarını çerçeveletip 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin ilk gününde öğrencilere hediye etti.
Mustafa Beşikçioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine Alaşehir Belediyesinin sürpriziyle başladı. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, yarıyıl tatili öncesi Mustafa Beşikçioğlu İlköğretim Okulunda katıldığı karne dağıtım töreninde öğrencilerle birlikte çektirdiği fotoğrafları çerçeveletip öğrencilere hediye etti. Öğrencilerin ömür boyu unutamayacakları anılardan olan karne günündeki hatıra fotoğrafları, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin ilk gününde Kültür Sosyal İşler Müdürü Sedat Dikçe tarafından öğrencilere verildi. Hediyelerini alan öğrenciler, Başkan Karaçoban’a teşekkür ettiler. Alaşehir’in ve Türkiye’nin geleceği olan öğrencilerin eğitimlerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Karaçoban, "Bütün gayretimiz, çocuklarımızın geleceği içindir. Çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Alaşehir Belediyesi olarak bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarımızı seferber ettik. Çocuklarımız da böylelikle daha güzel yarınlara sağlam adımlar atacaklar. Hizmetlerimizle milli ve manevi değerlere sahip çocuklarımızın yetiştirilmesine katkı sunuyoruz. Allah çocuklarımızın başarılarını daim etsin” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.