Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencilerini ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencilerini ağırladı
02 Ara 2017 / Cmt 11:11
/ 55 Kez Okundu
| |

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencilerini tebrik ederek makamında ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Gebze Emlak Konutları İlkokulu öğrencilerini tebrik ederek makamında ağırladı.
Birliktelikte Gebze Emlak Konutları İlkokulu Okul Müdürü Harun Özkan, öğrencilerin yarışmaya hazırlanmasında büyük emek sarf eden Sınıf Öğretmeni Halil İbrahim Gündoğan ve görevli velilerinde hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleceğin sahibi çocukların özgüvenli yetişmesinde büyük katkı sunan bu tür organizasyonlarda yer almanın önemine de vurgu yaptı. Karaosmanoğlu ayrıca, çocukların sosyalleşmesi ve kendi içine kapanık olmadan her türlü sosyal etkinliğin içerisinde olmasının da önemine vurgu yaptı.
Nasreddin Hoca’nın bilge kişiliğini, ulemalığını anlatabilmek ve onu tüm dünyaya daha iyi tanıtabilmek amacıyla düzenlenen “Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması” Türkiye Finali 26 Ekim 2017 tarihinde Akşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirilmişti. Kocaeli değerlendirmelerinde finalist olan Gebze Emlak konutları İlkokulu Tiyatro grubu “Grup Turkuaz”, Türkiye’nin yedi bölgesinden gelen gruplar ile yarıştığı Türkiye finalinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.