Başkan Karaosmanoğlu: "Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karaosmanoğlu:
09 Mar 2018 / Cum 11:42
/ 48 Kez Okundu
| |

Kocaeli İtfaiyesi’nin Darıca Müfrezesini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde” dedi

Kocaeli İtfaiyesi’nin Darıca Müfrezesini ziyaret ed en Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde” dedi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İtfaiyesi’nin Darıca Müfrezesini ziyaret etti. Ziyarette Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da yer aldı. Türkiye’nin en hızlı itfaiyesinin Kocaeli’de olduğunu belirt en Başkan Karaosmanoğlu, “İtfaiye teşkilatları bir k entin olmazsa olmazlarındandır. Sadece yangın değil doğal afet ve kazalarda da etkin görev yapan bir kurumumuzdur. Türkiye’nin en hızlı İtfaiyesi bizde. İlçelerde stratejik noktalarda müfrezeler bulunuyor. Kocaeli İtfaiyemiz 7/24 hizmet vermekle birlikte çok güçlü bir ekipmana da sahiptir. Arkadaşlarımızın eğitimlerine de çok önem veriyoruz. Yangınlara ve kazalara hızlı müdahale etme noktasında ilçelerimizin stratejik yerlerinde müfrezelerimiz var” dedi.
Köylerdeki yangına müdahale ed en gönüllü kadın itfaiyecilerin varlığından da bahsed en Başkan Karaosmanoğlu, “Gönüllü İtfaiyecilerimiz bizlere katkı sunark en köylerimizdeki yangına dönük pratik çözümler de üretiyoruz. Rabbim yangın ve kaza vermesin ancak olduğunda da itfaiyecilerimizin eksikliklerini de göstermesin. İtfaiyeci kardeşlerimizi gönüld en yaptıkları bu hizmetler için bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin daha sağlıklı görev yapabilmesi için k ent g enelinde y enilikleri sürdürerek daha modern çalışma alanları inşa ettiklerini de dile getir en Başkan Karaosmanoğlu, “İtfaiyemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kullanılan araç ve gereçleri y enilerk en, itfaiye müfrezelerimizi de çoğaltıyoruz. İzmit Terminal Müfreze Binası için gerekli girişimleri başlattık. Bunun yanı sıra Karamürsel ilçemize de bir müfreze binası kazandıracağız. 3 katlı olacak yapı bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olacak Karamürsel İtfaiyesi Y eni Müfreze Binamız, 5 araç kapasitesi ile halkımıza hizmet verecek” diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret Darıca müfrezesinde görev yapan itfaiyecilerle çekil en hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.