Başkan Karaosmanoğlu, Vergi Haftası sebebiyle gelen ziyaretçileri makamında ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Karaosmanoğlu, Vergi Haftası sebebiyle gelen ziyaretçileri makamında ağırladı
27 Şub 2018 / Sal 13:00
/ 45 Kez Okundu
| |

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 29

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 29. Vergi Haftası kapsamında kendisini ziyaret eden Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 29. Vergi Haftası nedeniyle kendisini ziyarete gelen Defterdar Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, Gelir İdaresi Grup Müdürleri İskender Bahçebaşı, Levent Şensoy ve Kadir Koşucu ile Denetim ve Koordinasyon Müdür Vekli Neşe Turgut’u makamında ağırladı.
Verginin kutsal olduğunu ve ödenen vergilerin kentin gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması için Vergi Haftası’nın çok önemli olduğuna inanıyorum. Öğrenciler okullarında ziyaret edilerek vergi bilinci konusunda bilgilendirmeler yapılmasını sağlamak gerekmektedir” diye konuştu.
Vergi haftası kapsamında üniversitelerde stantlar kurularak kayıt dışı ekonomi, istihdam, vergi bilinci gibi konularda bilgilendirme yapılacağını da ifade eden Temiz, “ Vergi Dairesi müdürlüğü bazında genç girişimcilere vergi konularında bilgilendirme yapıyoruz. Sinemalarda vergi haftasına ilişkin olarak hazırlanan videonun yayınlanması sağlamaktayız. Vergisini tam ve zamanında ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye genelinde vergi ödemelerini zamanında yerine getiren işletmelerin ziyaret edilerek sunulan hizmetlere yönelik görüş ve önerilerinin alındığını ifade eden Temiz, “ Vergi Haftası için hazırlanan ‘ Vergilerimizle Büyüyen Türkiye’ ve ‘ Vergi Geleceğimizdir’ sloganlarının yer aldığı afişler Kocaeli’nin her noktasında asılacak” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.